Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Mediator Dr. Simona Vladica premiata la Gala Excelentei in Mediere 2017

Mediator Dr. Simona Maria Vladica a fost premiata, al doilea an consecutiv, la Gala Excelentei in Mediere, la categoria "Consecventa in implementarea medierii", eveniment ce a avut loc in perioada 31 martie - 2 aprilie 2017, la Cluj Napoca.

"Premiul acesta ma obliga sa merg mai departe in sustinerea si promovarea acestui proiect minunat - MEDIEREA. Multumesc juriului pentru aceasta deosebita distinctie, tuturor colegilor mei mediatori pentru ca practica cu pasiune si dedicare aceasta minunata profesie si nu in ultimul rand doresc sa ii felicit pe toti aceia care aleg medierea in locul instantei de judecata. Stimati cetateni, va asteptam, in continuare, la MEDIERE, procedura care deschide calea catre o viata normala", a conchis Mediator Dr. Simona Maria Vladica.

Gala Excelentei in Mediere, unicul eveniment national si anual al mediatorilor, a sustinut si sustine in continuare toate demersurile necesare pentru ca profesia de mediator sa devina o profesie respectata in Romania.

Cititi si:

Castigatorii Galei Excelentei in Mediere 2017

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!
AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. !
Dr. Simona Maria VLĂDICA
Mediator autorizat

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.