Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Corpul Profesional al Mediatorilor din judetul Arges, in parteneriat cu Consiliul Judetean Arges, a organizat conferinta cu tema „10 ani de lege a medierii“

mediere 1Corpul Profesional al Mediatorilor din judeţul Argeş, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Argeş, a organizat conferinţa cu tema „10 ani de lege a medierii“.

 

Conform protocolului încheiat între Consiliul Judeţean Argeş şi Corpul Profesional al Mediatorilor din Judeţul Argeş, conferinţa s-a adresat societăţii civile, iar prin intermediul acesteia s-a urmărit transmiterea importanţei sociale a legii medierii şi impactul pe fond social al acesteia.

La acest eveniment au fost invitaţi secretarii unităţilor administrativ-teritoriale din judeţul Argeş, dar şi consilieri juridici. Au fost prezenţi: Gabriel Cazan - preşedinte al Corpului Profesional al Mediatorilor din Judeţul Argeş, Marin Pădeanu - membru în Consiliul Naţional al Mediatorilor, Rodica Cociş - preşedinte al Corpului Profesional al Mediatorilor din Judeţul Prahova, Elena Cuprinsu - reprezentantul C.P.M. din Argeş de pe lîngă Curtea de Apel Piteşti, Alisa Ciobanu - director executiv din cadrul Consiliului Judeţean Argeş - Direcţia Administraţie Publică Comunităţi Locale.

Alături de ei s-au aflat 35 de invitaţi şi reprezentanţi din mass-media. Prin organizarea acestui eveniment s-a dorit promovarea medierii ca mijloc alternativ de soluţionare a confictelor, informarea cetăţenilor şi a funcţionarilor publici cu privire la legislaţia internă şi internaţională care au ca obiectiv importanţa medierii, facilitatea accesului la soluţionarea alternativă a litigiilor, soluţionarea pe cale amiabilă a acestora, precum şi asigurarea unei relaţii echitabile între mediere şi procedurile judiciare.

De asemenea, reprezentantul Consiliului Naţional de Mediere a adus la cunoştinţa invitaţilor noile modificări legislative ale Legii nr. 192/2006, privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, care în prezent se află în procedură parlamentară la comisiile permanente ale Senatului României.

Discuţiile purtate s-au finalizat prin semnarea listelor de către toţi invitaţii a propunerilor de modificare legislativă ale Legii nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator.

Evenimentul a avut loc în sala de şedinţe a CJ Argeş.

 

Sursa: www.curierul.ro

 

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!

AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. !

Dr. Simona Maria VLĂDICA

Mediator autorizat

 

Testimoniale

laurentiu-belusicaVasta experinta medicala dobandita de-a lungul carierei mi-a aratat ca, de cele mai multe ori, in spatele unui conflict exista...
MEDIATOR CONF. UNIV. DR. LAURENȚIU BELUȘICĂ

Citeste mai departe...

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">oAceastă adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.