Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Alienarea parentală – o problemă spinoasă a societății zilelor noastre

Camera de Comerț și Industrie București, Universul Juridic si Asociatia Arta Proiectelor Inovatoare in Sanatate, Educatie si Turism (A.P.I.S.E.T.) organizează conferinta Alienarea parentală – o problemă spinoasă a societății zilelor noastre, ce va avea loc pe data de 14 noiembrie 2019.

Evenimentul va avea loc in Aula Carol I, Etaj 2, Palatul Camerei de Comerț și Industrie,  Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București (vis-a-vis de Banca Națională a României). Partenerul evenimentului este Sociatatea Civila Profesionala de Mediatori "Vladica si Asociatii". 

Citește mai departe...

Avocatul Poporului nu intelege medierea si avantajele acesteia

In textul de mai jos fac trimitere la acest articol: https://www.avocatnet.ro/articol_51948/Avocatul-Poporului-Divor%C8%9Bul-n-ar-trebui-s%C4%83-se-poat%C4%83-face-printr-un-acord-de-mediere.html

Citește mai departe...

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 24 iulie a.c., următoarele decrete:

Citește mai departe...

Managementul conflictelor in cadrul companiilor

Disputele interne și externe ale companiilor pot fi transformate în oportunități de schimbare și dezvoltare, medierea fiind un bun instrument în acest sens. Gala Excelentei in Mediere 2018 aduce anul acesta o seri de cursuri interesante. 

Citește mai departe...

Cand poate fi utilizata medierea?

Oamenii utilizează medierea la nivele diferite şi în situaţii multiple: de la dispute minore, la discuţii despre pace în mod global.

Citește mai departe...

Gala Excelentei in Mediere 2018 - 27 - 29 Septembrie, Cluj

Stimați mediatori, când a fost ultima dată când ați simțit că munca depusă vă este recunoscută și apreciată? 

Citește mai departe...

Sunt mandra ca sunt MEDIATOARE!

“In temnita am fost si ati venit la mine”! zice Hristos …Si eu am fost in temnita de multe ori la clientul meu si am stat mult de vorba cu el, mai mult decat cu orice alt  client.

Citește mai departe...

Gala Excelentei in Mediere 2018

In perioada 26-30 septembrie 2018 se va desfasura, la Cluj-Napoca, Gala Excelentei in Mediere, editia a VI-a.

Citește mai departe...

Saptamana educatiei juridice in scoli ( 5-9 martie 2018 )

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei evenimentul "Săptămâna educaţiei juridice în şcoli" este organizat, în perioada 5 - 9 martie, de Ministerul Justiţiei, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în baza Protocolului de colaborare privind educaţia juridică în şcoli, la care au aderat uniunile profesionale din domeniul juridic şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Citește mai departe...

Facebook a publicat cele 7 principii ale sale privind protectia vietii private

Facebook lansează o campanie de comunicare pentru consilierea numeroşilor săi utilizatori europeni în ceea ce priveşte gestionarea datelor personale, luni, cu câteva luni înainte de intrarea în vigoare a noii legi despre protecţia online a vieţii private, transmite AFP.

Citește mai departe...

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.