Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Sunt mandra ca sunt MEDIATOARE!

“In temnita am fost si ati venit la mine”! zice Hristos …Si eu am fost in temnita de multe ori la clientul meu si am stat mult de vorba cu el, mai mult decat cu orice alt  client.

Citește mai departe...

Gala Excelentei in Mediere 2018

In perioada 26-30 septembrie 2018 se va desfasura, la Cluj-Napoca, Gala Excelentei in Mediere, editia a VI-a.

Citește mai departe...

Saptamana educatiei juridice in scoli ( 5-9 martie 2018 )

Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei evenimentul "Săptămâna educaţiei juridice în şcoli" este organizat, în perioada 5 - 9 martie, de Ministerul Justiţiei, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în baza Protocolului de colaborare privind educaţia juridică în şcoli, la care au aderat uniunile profesionale din domeniul juridic şi reprezentanţi ai societăţii civile.

Citește mai departe...

Facebook a publicat cele 7 principii ale sale privind protectia vietii private

Facebook lansează o campanie de comunicare pentru consilierea numeroşilor săi utilizatori europeni în ceea ce priveşte gestionarea datelor personale, luni, cu câteva luni înainte de intrarea în vigoare a noii legi despre protecţia online a vieţii private, transmite AFP.

Citește mai departe...

ANAF doreste infiintarea unui "comitet de mediere" care sa medieze contestatiile contribuabililor

ANAF are în vedere înființarea unui ”comitet de mediere” care să încerce că medieze, în raport cu deciziile inspectorilor fiscului, contestațiile contribuabililor, înainte ca aceștia din urmă să conteste în instanță deciziile respective.

Citește mai departe...

Educatia juridica in scoli - un pas important pentru sistemul de educatie din Romania!

Ieri, in calitate de cadru didactic universitar, doctor in psihologie si formator colaborator la Institutul National al Magistraturii, am participat la intrevederea de la Ministerul Justitiei referitoare la Protocolul de colaborare privind EDUCATIA JURIDICA in scoli.

Citește mai departe...

La multi ani tuturor mediatorilor!

Dragi colegi mediatori,
Astazi, 4 mai este o zi speciala pentru noi, Ziua Nationala a Mediatorului! 

Citește mai departe...

Conferinta Internationala “Medierea-management pozitiv al conflictului” - Gala Excelentei in Mediere 2017

Gala Excelenţei în Mediere la a V-a ediţie la Cluj, de anul acesta, a adus în prim plan,  pe lângă premiile deja consacrate, prezenţa directorului executiv al Institutului Internaţional de Mediere doamna Irena Vanenkova şi ca o tradiţie deja, al doilea an consecutiv, Excelenţa sa Consulul Onorific al Olandei la Cluj, domnul Wouter  Reijers, în felul acesta devenind un eveniment internaţional.

Citește mai departe...

Mediator Dr. Simona Vladica premiata la Gala Excelentei in Mediere 2017

Mediator Dr. Simona Maria Vladica a fost premiata, al doilea an consecutiv, la Gala Excelentei in Mediere, la categoria "Consecventa in implementarea medierii", eveniment ce a avut loc in perioada 31 martie - 2 aprilie 2017, la Cluj Napoca.

Citește mai departe...

Castigatorii Galei Excelentei in Mediere 2017

Gala Excelenţei în Mediere, organizată de Medierenet.ro, sub patronajul Consiliului Judeţean Cluj, impreuna cu Universitatea Babes Bolyai,Transylvania College si Primaria si Consiliului Local Cluj-Napoca, este evenimentul anual în cadrul căruia sunt premiaţi mediatorii pentru activitatea lor şi reprezintă modalitatea de a promova corpul profesional al mediatorilor.

Citește mai departe...

Testimoniale

laurentiu-belusicaVasta experinta medicala dobandita de-a lungul carierei mi-a aratat ca, de cele mai multe ori, in spatele unui conflict exista...
MEDIATOR CONF. UNIV. DR. LAURENȚIU BELUȘICĂ

Citeste mai departe...

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">oAceastă adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: