Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Rolul mediatorului in convingerea partii sa aleaga medierea

Rolul unanim acceptat al mediatorului este cel al facilitatorului / catalizatorului comunicării și a unui facilitator al negocierii.

Pentru a avea succes în facilitare, mediatorul însuși trebuie să comunice și să negocieze, cu părțile, dar și în numele părților. Asadar, mediatorul are rolul de comunicator si de negociator.

Cu toate acestea, deoarece se consideră că părțile însăși trebuie să comunice intre ele și să isi exprime opinia cu privire la soluția potrivită, ele trebuie adesea încurajate, pregătite pentru astfel de acțiuni.

Un alt rol al mediatorului care este delicat si foarte discutat este acela de persuadare si convingere a partilor in ceea ce priveste acceptarea medierii, ca solutie alternativa de rezolvare a conflictului, iar mai apoi convingerea in ceea ce priveste acceptarea optiunilor in dezbatere.

Mediatorul trebuie sa detina abilitatile necesare pentru a informa partile cu privire la avantajele medierii, acesta trebuie sa detina calitati de bun psiholog si negociator pentru a putea persuada partile sa accepte medierea.

MEDIEREA ESTE SOLUTIA!
AFLA MAI MULTE la telefon 0752.23.15.73 sau pe e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. !
Dr. Simona Maria VLĂDICA
Mediator autorizat

 

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: