Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

7 mituri despre divortul prin mediere

 

Redau mai jos un articol redactat de Joanne Naiman, mediator certificat cu o practica privata in medierea divortului, despre cateva mituri cu privire la DIVORT.

Citește mai departe...

Puterea tacerii

Redau mai jos un articol scris de Phyllis Pollack, mediator ce  folosește o abordare facilitativă, bazată pe interese. Stilul său de mediere preferat este facilitat de convingerea că cele mai bune și mai durabile rezoluții sunt cele obținute de către părți în sine.

Citește mai departe...

Rolul Inteligentei Emotionale in domeniul ingrijirii medicale: reducerea decalajelor de comunicare

Persoanele, companiile medicale pentru care lucrează și clienții pe care îi deservesc ar putea beneficia de un sistem bazat pe inteligență emoțională pentru a apăra valoarea învățării sociale-emoționale a vieții.

Citește mai departe...

Faceti-va temele inainte de mediere! Astfel creste probabilitatea de succes!

Redau mai jos un articol redactat de Sarah Malik, mediator din Maryland și absolvent al Facultății de Drept a Universității George Washington.

Citește mai departe...

Cum sa vorbesti despre sanatatea mintala fara a-i ofensa pe ceilalti!

Mediatorul Dan Berstein împărtășește călătoria sa deschisă in fata tulburarii bipolare și cum abilitățile de rezolvare a conflictelor ne pot ajuta să depășim barierele din calea conversațiilor despre sănătatea mintală.

Citește mai departe...

Formula pentru succes in medierea si stimularea interactiunilor si rezultatelor pozitive

Redau mai jos un articol scris de Mr. Steven C. Goldman, mediator certificat in Saint Petersburg, Florida. 

Citește mai departe...

5 motive sa alegi medierea pentru a rezolva o disputa

Redau mai jos un articol scris de mediator Marcy Einhorn, care prezinta 5 motive solide de a alege medierea:

Citește mai departe...

Cum sa spui NU intr-un mod convingator

Redau mai jos un articol scris de doamna Dr. Tammy Lenski care îi ajută pe oameni să rezolve conflictele în relațiile de afaceri și in relatiile personale.

Citește mai departe...

Trasaturile unui mediator

 

 Medierea este o știință și o artă. Deși pot fi predate multe abilități de mediere, dezvoltarea unui mediator calificat necesită experiență în relațiile cu oamenii în toate condițiile și în toate circumstanțele.

Citește mai departe...

Conflictul marital nu este o tulburare de sanatate mintala

Va invit sa cititi mai jos un articol redactat de Dr. Burnett-Brown, doctor in psihologie care prezinta avantajele apelarii la mediere inaintea degenerarii conflictului marital intr-o cauza de litigiu in instanta precum si preconceptia conform careia conflictul marital este o tulburare mentala:

Citește mai departe...

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.">oAceastă adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.