Pune punct conflictelor. Alege medierea! 0752-231-573Suna acum!

Autoritatea parinteasca comuna in contextul pandemiei de coronavirus


Trecem prin cele mai grele timpuri cu care tara noastra si lumea intreaga se confrunta in acest secol. Pandemia COVID-19 (coronavirus) a perturbat viata tuturor.  

Citește mai departe...

Cum sa iti convingi sotul/sotia sa accepte medierea?

Redau mai jos un articol redactat de Leah Hadley, mediator cu experiență, consilier financiar acreditat, analist financiar pentru divorț cu master în domeniul criminalisticii financiare. Desigur că acest articol nu este doar o simplă traducere a articolului inițial, ci și o adaptare la situațiile cu care românii se confruntă în aceste tipuri de conflicte.

Citește mai departe...

MEDIEREA – solutia inteligenta pentru litigiile comerciale

Medierea litigiilor comerciale a aparut in urma cu 20 de ani, in Statele Unite ale Americii, urmand a fi imbunatatita datorita succesului pe care l-a avut inca de la inceput.

Citește mai departe...

Legea nr 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator actualizată prin OUG 24/2019

Legea nr 192/2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator actualizată prin Legea /2019 (publicata în M Of din anul 2019), în vigoare începând cu data de 26.07.2019

Citește mai departe...

Modificările textuale la Legea Medierii așa cum au fost trimise spre promulgare

Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 441 din 22 mai 2006, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:

Citește mai departe...

7 mituri despre divortul prin mediere

 

Redau mai jos un articol redactat de Joanne Naiman, mediator certificat cu o practica privata in medierea divortului, despre cateva mituri cu privire la DIVORT.

Citește mai departe...

Puterea tacerii

Redau mai jos un articol scris de Phyllis Pollack, mediator ce  folosește o abordare facilitativă, bazată pe interese. Stilul său de mediere preferat este facilitat de convingerea că cele mai bune și mai durabile rezoluții sunt cele obținute de către părți în sine.

Citește mai departe...

Rolul Inteligentei Emotionale in domeniul ingrijirii medicale: reducerea decalajelor de comunicare

Persoanele, companiile medicale pentru care lucrează și clienții pe care îi deservesc ar putea beneficia de un sistem bazat pe inteligență emoțională pentru a apăra valoarea învățării sociale-emoționale a vieții.

Citește mai departe...

Faceti-va temele inainte de mediere! Astfel creste probabilitatea de succes!

Redau mai jos un articol redactat de Sarah Malik, mediator din Maryland și absolvent al Facultății de Drept a Universității George Washington.

Citește mai departe...

Cum sa vorbesti despre sanatatea mintala fara a-i ofensa pe ceilalti!

Mediatorul Dan Berstein împărtășește călătoria sa deschisă in fata tulburarii bipolare și cum abilitățile de rezolvare a conflictelor ne pot ajuta să depășim barierele din calea conversațiilor despre sănătatea mintală.

Citește mai departe...

Testimoniale

simonamariavladica5„Prin mediere conflictele sunt privite dintr-o alta perspectiva, ceea ce duce la rezolvarea lor mai rapida...
MEDIATOR LECTOR UNIV. DR. SIMONA MARIA VLĂDICA

Citeste mai departe...

 

Contact

address

Adresa:
Str. Campului, nr. 20 E, Otopeni, Ilfov

phone

Telefon:
0752-231-573

email

Email:
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

: